Jump to content


Photo
- - - - -

multi store


36 replies to this topic

#1 Ray Walters

Ray Walters

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 posts

Posted 04 December 2013 - 04:06 AM

I want to create another store using the multi-store capability. I created the sub domain and set it up in admin. I closed admin, and when I tried to get back in admin I got the following errors:

Notice: Error: Could not load language english! in vqmod/vqcache/vq2-system_library_language.php on line 50   Troubleshoot Google it
Notice: Error: Could not load language common/login! in vqmod/vqcache/vq2-system_library_language.php on line 50   Troubleshoot Google it
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/80/11762480/html/rkprotection/vqmod/vqcache/vq2-system_library_request.php:57) in vqmod/vqcache/vq2-system_engine_controller.php on line 33   Troubleshoot Google it
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/80/11762480/html/rkprotection/vqmod/vqcache/vq2-system_library_request.php:57) in vqmod/vqcache/vq2-system_engine_controller.php on line 34   Troubleshoot Google it

Please help soon.


  • 0

#2 Ivan Pramono Susanto

Ivan Pramono Susanto

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 135 posts

Posted 04 December 2013 - 05:23 AM

seems that your vqmod cause trouble.

try disable it first

if you cannot login to admin then use file manager and rename .xml into .xml_ in vqmod/xml

after you fix it try to enable it one by one until you find which one cause trouble

then you can try to fix it


  • 0

#3 Ray Walters

Ray Walters

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 posts

Posted 04 December 2013 - 12:12 PM

I renamed as you said,still get the same errors and still can not get into admin


Edited by Ray Walters, 04 December 2013 - 12:20 PM.

  • 0

#4 Ivan Pramono Susanto

Ivan Pramono Susanto

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 135 posts

Posted 04 December 2013 - 12:45 PM

ummm rename all of them included the one in vqmod/xml/openshop

and delete all files in vqmod/vqcache/ to make sure cache is cleaned


  • 0

#5 Ray Walters

Ray Walters

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 posts

Posted 04 December 2013 - 01:41 PM

Nothing is working!!!


  • 0

#6 Ivan Pramono Susanto

Ivan Pramono Susanto

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 135 posts

Posted 04 December 2013 - 01:53 PM

hmmmmmmmm

what about try to undo your multishop setting subdomain pointing to the same folder?

and what's the last error displayed?


Edited by Ivan Pramono Susanto, 04 December 2013 - 01:59 PM.

  • 0

#7 Ray Walters

Ray Walters

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 posts

Posted 04 December 2013 - 02:09 PM

this is the new error: Parse error: syntax error, unexpected ';', expecting T_FUNCTION in /home/content/80/11762480/html/rkprotection/vqmod/vqcache/vq2-system_library_language.php on line 41


  • 0

#8 Ivan Pramono Susanto

Ivan Pramono Susanto

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 135 posts

Posted 04 December 2013 - 02:13 PM

strange there's still vqmod error after you disable all of them

it has something to do with language

don't know if you have to upload english language pack

have you tried to clean vqcache again?

or have you tried to delete your subdomain which you set earlier?

gotta find which cause this error......>.<


  • 0

#9 Ray Walters

Ray Walters

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 posts

Posted 04 December 2013 - 02:36 PM

i am removing the sub-domain, takes a few, i will let you know

Can i remove the vqmod, reinstall and start from there? If removing the sub-domain don't work?


Edited by Ray Walters, 04 December 2013 - 02:39 PM.

  • 0

#10 Ivan Pramono Susanto

Ivan Pramono Susanto

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 135 posts

Posted 04 December 2013 - 03:27 PM

dunno yet. we got to try everything we can do.

maybe removing vqmod and reinstall it again from scratch might help too.


  • 0

#11 Ray Walters

Ray Walters

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 posts

Posted 04 December 2013 - 03:42 PM

I have just downloaded the latest version of VQmod. Should I delete the current VQmod and install the new one? Please let me know what to do. 


  • 0

#12 Ivan Pramono Susanto

Ivan Pramono Susanto

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 135 posts

Posted 04 December 2013 - 04:15 PM

delete vqmod just to make sure it's clean included it's cache and install new one and see what happened next

still got error message?

if you still got error message did you delete english language from opencart?

if you delete it maybe it's better to put it back

it's worth trying


Edited by Ivan Pramono Susanto, 04 December 2013 - 04:22 PM.

  • 0

#13 Ray Walters

Ray Walters

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 posts

Posted 04 December 2013 - 05:23 PM

I deleted vqmod and vq cache, now I get this when trying to get into admin:  Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/content/80/11762480/html/rkprotection/vqmod/vqcache/vq2-system_library_language.php:43) in /home/content/80/11762480/html/rkprotection/system/library/session.php on line 11Notice: Error: Could not load language english! in /home/content/80/11762480/html/rkprotection/vqmod/vqcache/vq2-system_library_language.php on line 37Notice: Error: Could not load language common/login! in /home/content/80/11762480/html/rkprotection/vqmod/vqcache/vq2-system_library_language.php on line 37Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/80/11762480/html/rkprotection/vqmod/vqcache/vq2-system_library_language.php:43) in/home/content/80/11762480/html/rkprotection/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_controller.php on line 28Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/80/11762480/html/rkprotection/vqmod/vqcache/vq2-system_library_language.php:43) in/home/content/80/11762480/html/rkprotection/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_controller.php on line 29


  • 0

#14 Ivan Pramono Susanto

Ivan Pramono Susanto

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 135 posts

Posted 04 December 2013 - 05:40 PM

dang

last resort is to backup your sql database and reinstall opencart and then import your database

>.<

but try install vqmod first then upload default english language pack which comes with opencart

i wonder what cause the trouble >.<

oh and have you tried cleared browser cache too?

or youcan try google the errors one by one

see the error in which line, then open it and google it

>.<


Edited by Ivan Pramono Susanto, 04 December 2013 - 06:10 PM.

  • 0

#15 Ray Walters

Ray Walters

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 posts

Posted 04 December 2013 - 07:24 PM

I am now able to get into admin, but openshop is not showing. In the error log it says: NO XML FILES READABLE IN XML FOLDER, but they ARE in the XML folder. What is going on now? Also, when I go into settings the design tab is not there, therefore my store is all screwed up.


  • 0

#16 Ivan Pramono Susanto

Ivan Pramono Susanto

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 135 posts

Posted 04 December 2013 - 07:34 PM

since you delete vqmod then you need to reinstall openshop

upload openshop and install it again

and dont forget to upload your vqmod xml again from your own mod or from installed module


Edited by Ivan Pramono Susanto, 04 December 2013 - 07:36 PM.

  • 0

#17 Ray Walters

Ray Walters

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 posts

Posted 04 December 2013 - 07:48 PM

Will give it a try and let you know what happens. By the way, thank you so much for your help.


  • 0

#18 Ivan Pramono Susanto

Ivan Pramono Susanto

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 135 posts

Posted 04 December 2013 - 07:53 PM

sorry for the mess >.<

i'm just a dumb cat who's trying to help >.<

don't know much about programing just like you XD

hope everything is ok after you reinstall openshop and other modules you use specially modules who use vqmod

i cannot hold my eyes >.< it's 2:50AM here XD

i'll take a nap now

i'll pray that everything will be ok when i'm sleeping


  • 0

#19 Ray Walters

Ray Walters

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 posts

Posted 04 December 2013 - 08:51 PM

Everything is up and running!!!!!! Now I would like to create another store using the multi-store function. Any advice?


  • 0

#20 MaxD

MaxD

    Administrator

  • Administrators
  • 703 posts

Posted 04 December 2013 - 08:54 PM

First check this docs - http://docs.opencart...g a multi-store


  • 0



Reply to this topic



  



 

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Community Skin by Fredson Nunes Junior